Netwerkorganisatie

Persoonlijke ontwikkeling van ondernemers, managers, teams of medewerkers is vaak onderdeel van een groter business veranderingstraject vanwege bijvoorbeeld groei van de onderneming, uitbreiding van zakelijke activiteiten, teruglopend bedrijfsresultaat of reorganisatie. 

Anahata werkt op regelmatige basis samen met De Staat van Zaken en Max Convisio. Wij bundelen onze specialismen om iedere onderneming van maatwerk te kunnen voorzien. Zo bereiken wij gezamenlijk met de ondernemer(s) zo effectief en efficiënt mogelijk de gewenste doelen. Of het nu gaat om strategische, financiële, organisatorische, marketing- en sales deskundigheid of om kennis over persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben het gezamenlijk allemaal in huis. 

Het netwerk van Anahata is divers. Ik  heb in de loop van de tijd een groot netwerk opgebouwd, met financieel specialisten, marketingconsultants, organisatiedeskundigen, coaches, designers, ICT-ers en Social Media experts. Mocht er tijdens een traject blijken dat specialistische kennis nodig is, dan verwijs ik u graag op maat door.